Klassisk plakatsøjle på Frederiksberg Allé

Plakatsøjle på Frederiksberg med Dansk Plakatkunst

To skønne Frederiksberg-plakater af Sven Brasch har fundet hjem. De har fundet deres plads på den smukt renoverede klassiske plakatsøjle fra 1914, der netop er stillet op på Frederiksberg Allé.

Det er ildsjælen og plakatelskeren Joakim Weylandt fra BYENSdesign, der har fået opstillet den første af i alt fire af A. S. K. Lauritzens firkantede plakatsøjler og sporvognsstoppesteder i smukt renoveret stand.

Dansk Plakatkunst har doneret de første plakater, klæbet op med tapetklister som de var skabt til. Skynd dig, hvis du vil nyde synet – de vil uden tvivl hurtigt blive klæbet over af andre plakater, der vil nyde godt af plakatsøjlens dragende kraft.

De renoverede plakatsøjler bliver sat op forskellige steder i byen for at bringe historisk æstetik ind i byrymmet. I alt fire af disse firkantede søjler, der også fungerede som sporvognsstoppesteder, vil blive sat op på Frederiksberg.

På Rådhuspladsen genopstilles den klassiske store runde plakatsøjle, når Metro-byggeriet er afsluttet.

Plakatsøjle med Dansk Plakatkunst

Del indlægget

1 kommentar til “Klassisk plakatsøjle på Frederiksberg Allé”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

El-udstillinh i tivoli
Om projektet

Robothunden der blev skudt!

El Udstillingens trækplaster i 1930 var nær aldrig ankommet, for Philips robothund Phileas Dog var blevet skudt i øjet af en tyv under tjeneste som vagthund på en udstilling i Holland.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.