100 år med geniale Chaplin

chaplinCharles Chaplin havde sin filmdebut som udsvævende journalist med høj hat og overskæg for 100 år siden i stumfilmen Making A Livingfra februar 1914.

Allerede senere samme år var Chaplin tilbage på filmlærredet i hans næste film, Kid Auto Races at Venice, hvor han for første gang tonede frem som den kendte og elskede vagabondfigur iført hængerøvsbukser og alt for store sko, bowlerhat og et godt trimmet moustache.

I 1915 begyndte Chaplin selv at skrive, instruere og producere film med ham selv i hovedrollen, og det var med filmen med originaltitlen The Tramp fra 1915, at filmpublikummet verden over for alvor tog den lille og forfængelige klovn af en vagabondfigur til sig.

Berømt filmplakat

Vores store danske plakattegner Sven Brasch fik til opgave at tegne filmplakaten for The Count fra 1916, der havde dansk premiere i 1918 under titlen Chaplin som Greve, og det blev til et helt eminent portræt af den elskede vagabondfigur.

En originaludgave af Braschs Chaplin-plakat fra 1918 har fundet vej til National Portrait Gallery i Washington D.C. netop på grund af den fremragende portrættering af Charlie Chaplin.

SOM LO PLUS MEDLEM FÅR DU 15% RABAT PÅ DEN INTERNATIONALT ANERKENDTE FILMPLAKAT CHAPLIN SOM GREVE.

Sådan opnås rabatten:

LO Plus kort: 
Bestil på danskplakatkunst.dk og vælg dine plakater, put dem i kurven og tast nedenstående rabatkode i rabatfeltet, så får du 15 % i rabat på hele dit køb. 
Rabatfeltet er nederst til venstre på første side i indkøbskurven. Husk at trykke på knappen ”INDLØS RABAT” for at aktivere LO Plus rabatten.

Rabatkode: LOPLUS

Vær opmærksom på, at rabatkoden ikke kan benyttes sammen med andre rabatordninger eller tilbud.

LO Plus Guldkort: 
Bestil dine plakater eller køb gavekort på danskplakatkunst.dk. Rabatten på 15 % bliver fratrukket automatisk ved betaling og fremgår af dit næste kontoudtog fra LO Plus.
Når du betaler med LO Plus Guldkort skal du ikke indtaste rabatkoden.

Du køber Chaplin-plakaten med LO plusrabat her:
http://danskplakatkunst.dk/plakater/alle-plakater/chaplin-som-greve