Julegaven til gemalen

Plakater til herreværelset

3 stærke plakater til herreværelset

Overrask din bedre halvdel juleaften med en flot plakat fra Dansk Plakatkunst.

Lige nu har vi 3 plakater på juletilbud, der med sikkerhed vil falde i god smag hos herrerne: Aarhus-København fra 1939, Jubilæumsudstillingen fra 1926 af Sven Henriksen, og Lufthavsløbet fra 1949 med Masarati sportsvognen af Arne Ungermann fås lige nu til 995,- inkl. indramning og levering døren. Ophængning må enten du eller din gemal stå for.

Plakater til gemalen på tilbud

For levering inden jul er seneste bestilling torsdag den 19. december kl. 24.00. Men du kan vente helt til søndag, hvis du selv afhenter hos vores rammemand på Nørrebro i København.
Julefrister


Plakaten bag 3. adventslåge

Ja, den er god nok. Det var Aarhusbåden M/S Hans Broge på Aarhus-København-plakaten fra 1939, som gemte sig bag låge nr. 3.

Vi har trukket lod blandt de mange rigtige besvarelser, og den heldige vinder af en indrammet valgfri plakat leveret til døren er Ditte Guldbrandt. Stort tillykke!

Husk at følge med i løbet af den kommende uge. Her vil den 4. og sidste låge i vores adventskalender stå på klem med en ny skjult plakat.

Del indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Amager plakat
Plakathistorier

Amager tegnet med kærlighed

Reklametegner Lis Jans er født i Dragør i 1919, og for over 70 år siden – i 1948 – blev hendes plakat med Amager set i fugleperspektiv udgivet af Amager Turistforening.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.