Arnoldis ønskebørn

Dansk Plakatkunst på Ros Torv i Roskilde

Dansk Plakatkunst har åbnet en POP-OP butik på RO’s Torv i Roskilde, hvor vores plakater de næste 3 uger kan købes til udstillingsprisen kr. 995,-.

Kunstneren Per Arnoldi åbnede plakatudstillingen i butikken og fortalte begejstret om plakater som ”ønskebørn”, hvor der altid er to parthavere. Der er opdragsgiveren, der gerne vil have lavet en plakat med sin fortælling, og kunstneren, der skal give budskabet et klart udtryk.

Troels Rasmussen, Nikolaj Pors og Per Arnoldi på Ros Torv i Roskilde.
Troels Rasmussen, Nikolaj Pors og Per Arnoldi.

”Plakater skal få dig til at stoppe op, kigge og dernæst følge opfordringen til at købe et produkt, gå i teatret eller se en udstilling. Det er brugskunst, når det er bedst!”

Plakaterne kan ses og købes i butikken på RO’s Torv frem til den 16. juni 2013.

På billedet fra ferniseringen ses de 2 ejere af Dansk Plakatkunst Troels Rasmussen og Nikolaj Pors, og til højre står Per Arnoldi ved siden af sin yndlingsplakat Bellevue Revuen af Arne Jacobsen.
Foto: Jens Essendrop.

Åbningstider på RO’s Torv i Roskilde i uge 22, 23 og 24:
Mandag – fredag: 12.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 16.00
Søndag: 11.00 – 16.00

Del indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

El-udstillinh i tivoli
Om projektet

Robothunden der blev skudt!

El Udstillingens trækplaster i 1930 var nær aldrig ankommet, for Philips robothund Phileas Dog var blevet skudt i øjet af en tyv under tjeneste som vagthund på en udstilling i Holland.

Læs mere »
Amager plakat
Plakathistorier

Amager tegnet med kærlighed

Reklametegner Lis Jans er født i Dragør i 1919, og for over 70 år siden – i 1948 – blev hendes plakat med Amager set i fugleperspektiv udgivet af Amager Turistforening.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.