Plakater til herreværelset

Plakater til Herreværelset

Med samtalekøkkener, wellness badeværelser og stuer med designermøbler og alskens nips kan mænd godt føle sig en smule tilsidesatte i forbindelse med indretningen af hjemmet.

Derfor vinder ideen om et ægte herreværelse indpas – et værelse hvor manden selv bestemmer, hvad der skal hænge på væggene.

Herreværelserne. De minder os om en tid, hvor der var rum og plads til at trække sig tilbage i de tunge Chesterfieldlænestole og tage en drink. I herreværelserne var der tid. Tid til bøger, til fordybelse og til arbejde, og ikke mindst var det legalt at lukke døren.

Der er mange kvinder, der i tidernes løb har misundt mændene det lukkede rum, og i dag er der et stigende antal mænd, der ønsker sig tilbage til dengang, hvor herren i huset havde sit eget frirum uden kvindelig indblanding.

En undersøgelse fra Dansk Institut for Detailhandel kunne afsløre, at 9 ud af 10 mænd ønsker sig et herreværelse, mens det kun er fire ud af ti mænd, der i dag har deres eget rum.

Så mændene er blevet smidt ud af deres herreværelser. De har mistet deres lukkede rum med maskulin indretning og må nu indtage deres drinks i selskab med deres udkårne i den fælles sofa med matchende pyntepuder. Det er sat på spidsen men ikke helt løgn.

Vi mærker tydelig forskel på, hvilke plakater henholdsvis mænd og kvinder forelsker sig i.

Helt generelt, når kvinder vælger plakater, skal de passe til rummets interiør, til sofaen og til de øvrige farver i stuen.

Vores mandlige kunder går mere op i motivet, om plakaten er sjov eller pikant. Eller om den fortæller en historie om den tid, hvor den blev tegnet.

Find plakaten

Vi har samlet vores herreplakater i en kategori for sig selv.

Broadways Store Nat

Måske har du som mand ikke et helt herreværelse, du kan råde over. Men måske kunne du erobre en væg i hjemmet? Kategorien Herreværelset er også et godt sted for kvinder, der leder efter en gave til gemalen.

Herreværelset – plakater til mænd

Del indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Censur - skal vi fjerne negeren?
Plakathistorier

Skal vi fjerne negeren?

Vi har genudgivet den sjældne Sven Brash plakat Sort paa Hvidt fra 1918.
Relanceringen af motivet med den karikerede neger falder sammen med debatten om censur i Pippi-universet.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.