Ny skøn Ib Antoni plakat

Ib Antoni Danmark

DANMARK er en helt ny collage med et sprudlende udvalg af Ib Antonis ikoniske figurer med hans let genkendelige humoristiske streg.

Ib Antoni arbejde på collagen, mens han levede. Nu er hans vision blevet til virkelighed 46 år efter hans død.

Ib Antoni (1929-1973) var en af de største danske plakatkunstnere, kendt og elsket i Danmark og i store dele af udlandet. Han tegnede over 300 plakater i sin 20-årige karriere,  men han har også efterladt sig mange skitser og værker, der aldrig er blevet udgivet.

I dag er det virksomheden Antoni Legacy, der forvalter Ib Antonis kunstneriske arv, og i forbindelse med gennemgang af de mere end 1.000 originale værker er teamet faldet over en masse fantastiske motiver.

De fandt blandt andet Antonis eget bud på collager, hvor han netop arbejdede med at sammensætte sine ikoniske figurer, så han på ét motiv kunne præsentere, hvad Danmark byder på.

Vi i Antoni Legacy har ladet os inspirere af Antonis ideer og besluttede os for at designe collagen ”Danmark”.

Michael Hauberg, Antoni Legacy

Ib Antoni Danish Design
Ib Antoni Garder med fuglerede
Ib Antoni Den lille Havfrue

Man kan nemt falde i staver, når man går på opdagelse i Antonis Danmarks-plakat, der rummer både kendte og helt nye motiver.

Tre af de ærkedanske figurer, der er tegnet ind i collagen, har vi allerede i sortimentet i webshoppen, nemlig Denmark – famous for fine furniture, Garder med Fuglerede og Den lille havfrue. Klik på billederne for at se beskrivelserne af de enkelte plakater.

DANMARK fås i 2 størrelser: A3 og 50×70 cm. Vælg størrelse og ramme i webshoppen.

Se plakaten DANMARK i webshoppen.

Ib Antoni Danmark

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Stjernens Øl på film
Plakathistorier

50 år uden en kontingentbajer

I 30’erne drak rigtige arbejdere Stjerne Øl, og det kooperative bryggeri Stjernen havde vind i sejlene. Den populære Stjernemand blev endda filmatiseret!

Læs mere »
Dansk Plakatkunst i Børsen
Bolig

Retro på den fede måde

En håndfuld af vores mest populære plakater pryder i dag et flot opslag i Børsen Weekend, der har taget temperaturen på dansk plakatkunst.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.