Vi elsker Sven Brasch

Vi elsker Sven Brasch

De sidste 2 dage har over 150 plakat-interesserede her på Plakatsøjlen givet deres bud på, hvilken plakat der er den bedste blandt vores seneste relancering af 12 nye motiver.

Den sort- og hvidstribede Riddersalen (1919) af mestertegneren Sven Brasch fik flest stemmer, men det var i tæt opløb med Sensationspigen (1926), der også er tegnet af Sven Brasch.

Som nummer tre kommer Sporvognsreklamen (1924) af Sven Henriksen, og lige uden for top-3 og med blot én stemme til forskel ligger Dansk Reklamekunst (1945) af Arne Ungermann, der har den farverige hane som motiv. Men også Zool Have (1920) af Aage Lund og Urostifteren (1929) af Sven Brasch er blandt favoritterne, Zool Have specielt som plakat til børneværelset.

Vi takker for jeres deltagelse og alle de gode besvarelser med forklaring på valget af favoritplakat. Vinderen af konkurrencen er fundet ved lodtrækning, det blev Karen Nielsen, som skriver følgende: ” Min favorit er Gribskovbanen – smukke farver og et motiv, der bare udstråler livsglæde”.

Riddersalen

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Sundhed og piller
Plakathistorier

Sundhed og pilletrilleri i 1939

Det er international Sundhedsdag den 7. april. Dagen blev opfundet af WHO i 1950, men allerede i 1939 blev der stillet skarpt på folkesundheden med en gigantisk sundhedsudstilling i Forum i København.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.