Besættelses-folkefest med RICHS

Stjerne Radio

Lørdag den 29. august indvies den genopbyggede Stjerne Radio i Istedgade 31, og det fejres med en kæmpe folkefest med taler og underholdning og en kaffebar, hvor man kan smage RICHS erstatningskaffe.

Stjerne Radio er et symbol på frihedskampen i Danmark. Det var i radioforretningens baglokale, en lille gruppe mænd begyndte at mødes og provokere besættelsesmagten. Det udviklede sig til den illegale sabotageorganisation Holger Danske.

Nu indvies Stjerne Radio som et monument og museum for besættelsestiden i Danmark, og alle er velkomne til indvielsesfesten lørdag kl. 14-18.

Læs mere:

www.stjerne-radio.dk

Stjerne Radio overgiver sig aldrig på Facebook.

RICHS PLAKATER FRA DANSK PLAKATKUNST

Vesterbro Folkekøkken serverer smagsprøver på RICHS kaffe og rationeringsmad i deres bod til indvielsesfesten.

Vi har har givet et par RICHS plakater til projektet for at skabe den rigtige stemning. På plakaten fra 1925 giver den turbanklædte mand mindelser om kaffe, men RICHS har aldrig set skyggen af en kaffebønne. Erstatningskaffen består af et udtræk af cikorierod tilsat rug og sukkerroe. Få hele historien med vores beskrivelse af plakaten:

Kaffe med RICHS (1925)

Fås både som plakat og Steelposter.

077Kaffe_med_Richs_steelposter

Del indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Dansk Plakatkunst i Børsen
Bolig

Retro på den fede måde

En håndfuld af vores mest populære plakater pryder i dag et flot opslag i Børsen Weekend, der har taget temperaturen på dansk plakatkunst.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.