Tre plakatperler fylder 75 år

75 år i juli

Her i juli har tre af vores plakater 75-års fødselsdag. Aage Sikker Hansen tegnede Meet You in Denmark med den flotte blå baggrund for at lokke tyske turister til, og han var også mester for dyrskue-plakaten, der blev vartegn for Dyrskuet på Bellahøj helt frem til 1967,

Aage Rasmussen, der er berømt for sin lyntogsplakat, tegnede Gratis Strandbad Bellevue, der også er en tog-plakat. Det var nemlig DSB, der lokkede med gratis omklædning i kabinerne på stranden ved forevisning af en togbillet. Plakaten kom først rigtig i brug efter besættelsen, da faren for kolibakterier og tyfusepidemi var afblæst.

Vi fejrer den tredobbelte fødselsdag med en pris på 1.095 kr. pr. stk. i juli måned.

Tilbud

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Sven Brasch og striberne
Bolig

Sven Brasch og striberne

Sven Brasch brugte striberne som virkemiddel på en række af sine plakater. På tapeter og baggrunde. Og på fejende flotte kjoler til de myndeslanke modeller.

Læs mere »
Nikolaj Pors hos Dansk Plakatkunst
Om projektet

Jagten på den perfekte streg

Dansk Plakatkunst fejrer 2 års fødselsdag – og vi kniber os selv lidt i armen. Tænk at det på så kort tid er lykkedes at brede kærligheden til de gamle plakatperler ud til så mange!

Læs mere »
Dansk Plakatkunst på Ros Torv i Roskilde
Om projektet

Arnoldis ønskebørn

Dansk Plakatkunst har åbnet en POP-OP butik på RO’s Torv i Roskilde. Per Arnoldi åbnede udstillingen i butikken og strømmede over af begejstring.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.