Dansk Plakatkunst indtager Aarhus

Dansk Plakatkunst indtager Aarhus

Nu kan du se og købe Dansk Plakatkunsts genoptryk af sjældne plakatperler fra 1900-tallet i plakatbutikken på Skovvejen 46 i Aarhus.

Den glødende plakat-entusiast Peter Wallmann, der ejer butikken Plakatsamling, har aldeles tabt sit hjerte til de relancerede motiver fra plakatkunstens storhedstid i Danmark.

Så nu troner stribevis af kvalitets-genoptryk af kunstnere som Sven Brasch og Arne Ungermann side om side med Wallmanns to andre lidenskaber, nemlig gamle originale filmplakater samt et stort udvalg af lækkerier til Tintin-fans: Plakater, albums, statuer og samlerobjekter.

Peter Wallmann modtog den første sending fra Dansk Plakatkunst i denne uge og er imponeret over kvaliteten af de genoptrykte plakater:

Dansk Plakatkunst i Aarhus
Plakatbutikken i Aarhus.

”Jeg blev begejstret igen og igen, hver gang jeg pakkede en ny plakat ud, for de ser så meget bedre ud i virkeligheden, end de gør på computeren. Man kan tydeligt se, at de er lavet med en kærlighed til originalerne og et ønske om at nå et resultat så tæt som muligt på det oprindelige kunstværk. Det tager jeg hatten af for”, siger Peter Wallmann.

Del indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Biludstillinger
Moderne hjem

Vild med biler

Biludstillinger har været store publikumsmagneter, lige siden de første automobiler kom på gaden i starten af det 19. århundrede.

Læs mere »
Stjernens Øl på film
Plakathistorier

50 år uden en kontingentbajer

I 30’erne drak rigtige arbejdere Stjerne Øl, og det kooperative bryggeri Stjernen havde vind i sejlene. Den populære Stjernemand blev endda filmatiseret!

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.