Dansk Plakatkunst indtager Aarhus

Dansk Plakatkunst indtager Aarhus

Nu kan du se og købe Dansk Plakatkunsts genoptryk af sjældne plakatperler fra 1900-tallet i plakatbutikken på Skovvejen 46 i Aarhus.

Den glødende plakat-entusiast Peter Wallmann, der ejer butikken Plakatsamling, har aldeles tabt sit hjerte til de relancerede motiver fra plakatkunstens storhedstid i Danmark.

Så nu troner stribevis af kvalitets-genoptryk af kunstnere som Sven Brasch og Arne Ungermann side om side med Wallmanns to andre lidenskaber, nemlig gamle originale filmplakater samt et stort udvalg af lækkerier til Tintin-fans: Plakater, albums, statuer og samlerobjekter.

Peter Wallmann modtog den første sending fra Dansk Plakatkunst i denne uge og er imponeret over kvaliteten af de genoptrykte plakater:

Dansk Plakatkunst i Aarhus
Plakatbutikken i Aarhus.

”Jeg blev begejstret igen og igen, hver gang jeg pakkede en ny plakat ud, for de ser så meget bedre ud i virkeligheden, end de gør på computeren. Man kan tydeligt se, at de er lavet med en kærlighed til originalerne og et ønske om at nå et resultat så tæt som muligt på det oprindelige kunstværk. Det tager jeg hatten af for”, siger Peter Wallmann.

Del indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Sundhed og piller
Plakathistorier

Sundhed og pilletrilleri i 1939

Det er international Sundhedsdag den 7. april. Dagen blev opfundet af WHO i 1950, men allerede i 1939 blev der stillet skarpt på folkesundheden med en gigantisk sundhedsudstilling i Forum i København.

Læs mere »
Granittøsen
Plakathistorier

Granittøsen fylder 100 år

Kai Nielsens skulptur Granittøsen har nu i 100 år stået i bar figur på Faaborg Museum. Albert Naur tegne plakaten til mindeudstillingen for Kai Nielsen.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.