Forkæl de mindste med en plakat

3 børneplakater

Perler til børneværelset på juletilbud

Går du og overvejer, hvordan du kan forkæle familiens mindste, så har vi en række sjove og farverige motiver, som egner sig godt til børneværelset.

Lige nu og frem til 2. søndag i advent har vi 3 sprudlende perler på juletilbud. Carlsberg Citronvand fra 1908, Zool Have fra 1920, og Arne Ungermanns Dansk Reklamekunst med den farverige hane fra 1945 fås til 995,- stk. inkl. indramning og levering til døren.

Tilbud

Plakaten bag 1. adventslåge

Carlsberg Citronvand, som er tegnet af Valdemar Andersen i 1908, var plakaten bag vores første adventslåge – som rigtig mange har svaret.

Vi har trukket lod blandt de rigtige besvarelser, og den heldige vinder af en valgfri plakat blev Grethe Bremer, Emborgvej 9, 8680 Rye. Stort tillykke med plakaten, du vil blive kontaktet via mail.

Husk at følge med i løbet af ugen, hvor adventslåge 2 bringes, som gemmer på en ny skjult plakat.

Del indlægget

1 kommentar til “Forkæl de mindste med en plakat”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Sort paa Hvidt på Højbro Plads 1918
Plakathistorier

Sort paa Hvidt på Højbro Plads

I 1918 indrykkede ugebladet Sort paa Hvidt en annonce i Ekstra Bladet, hvor de søgte efter “2 rigtige negre” til at sælge bladet. Og det lykkedes! Her er salgsboden på Højbro Plads.

Læs mere »
World Cinema
Plakathistorier

Film i Cirkusbygningen

Cirkus om sommeren og biograf om vinteren – det var fra 1917 virkeligheden for Cirkusbygningen i København. Vi har plakaterne.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.