Forkæl de mindste med en plakat

3 børneplakater

Perler til børneværelset på juletilbud

Går du og overvejer, hvordan du kan forkæle familiens mindste, så har vi en række sjove og farverige motiver, som egner sig godt til børneværelset.

Lige nu og frem til 2. søndag i advent har vi 3 sprudlende perler på juletilbud. Carlsberg Citronvand fra 1908, Zool Have fra 1920, og Arne Ungermanns Dansk Reklamekunst med den farverige hane fra 1945 fås til 995,- stk. inkl. indramning og levering til døren.

Tilbud

Plakaten bag 1. adventslåge

Carlsberg Citronvand, som er tegnet af Valdemar Andersen i 1908, var plakaten bag vores første adventslåge – som rigtig mange har svaret.

Vi har trukket lod blandt de rigtige besvarelser, og den heldige vinder af en valgfri plakat blev Grethe Bremer, Emborgvej 9, 8680 Rye. Stort tillykke med plakaten, du vil blive kontaktet via mail.

Husk at følge med i løbet af ugen, hvor adventslåge 2 bringes, som gemmer på en ny skjult plakat.

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

1 kommentar til “Forkæl de mindste med en plakat”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs videre

Sven Brasch og striberne
Bolig

Sven Brasch og striberne

Sven Brasch brugte striberne som virkemiddel på en række af sine plakater. På tapeter og baggrunde. Og på fejende flotte kjoler til de myndeslanke modeller.

Læs mere »
Ungermann skt hans
Plakathistorier

Sankt Hans for 80 år siden

Ildfest, halsbrækkende luftakrobatik og formations- og militærflyvning. I 1933 var Sankt Hans aften mere vild og vovet end nogensinde, og Arne Ungermann tegnede plakaten.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.