Dansk Plakatkunst 1 år

3 års fødselsdag i Dansk Plakatkunst

I dag fejrer vi 1 års fødselsdag hos Dansk Plakatkunst. Næsten 100 motiver fra plakatkunstens guldalder er kommet frem i lyset og modtaget med begejstring af kendere, kunder og i pressen. Det fejrer vi med fødselsdagsrabat på alle plakater her i weekenden.

For vores plakatekspert Nikolaj Pors har det seneste års tid været en fantastisk oplevelse.

”Jeg er henrykt og også overrasket over, at min 25 år gamle kærlighed til plakaterne på så kort tid nu deles af så mange.”

At vores plakater er smukke, det er de fleste enige om, men hvilken plakat er den smukkeste? Det spørgsmål stillede vi i april måned, og blev meget overraskede, da næsten halvdelen af plakaterne blev nomineret til titlen.

For at fejre vores 1 års fødselsdag og samtidig tilgodese alle bud på ”Dansk Plakatkunst smukkeste” fås alle plakater til og med 10. november til 995,- kr. stk.

Se alle plakaterne i webshoppen

Del indlægget

2 kommentarer til “Dansk Plakatkunst 1 år”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre

Plakatkunsten kom fra syd
Plakathistorier

Plakatkunsten kom fra syd

Plakater har man kendt til i mange hundrede år, men den egentlige plakatkunst blev først født i 1800-tallet, og det foregik i Frankrig og i Tyskland.

Læs mere »
Lotte Freddie med sin bedstemor danserinden Ellen Tegner. Foto Henrik Petit.
Plakathistorier

Kongens dansefeber

Vi har fået en mail fra modejournalisten Lotte Tegner Freddie, der har opdaget at hendes bedstemor var afbildet som danserinde på en plakat. Vi dykkede ned i historien.

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 10% rabat på dit første køb.